İlçe Milli Eğitim Müdürümüzden Mesaj

İlçe Milli Eğitim Müdürümüzden Mesaj

14.02.2023 313

Değerli Öğretmenlerimiz, Kıymetli Velilerimiz

Sevgili öğrencilerimiz 

 

Son bir haftada yaşadığımız, gördüğümüz ve hissettiğimiz acılar hiçbir yüreğe sığmayacak kadar büyük ve kahredici olmuştur.

 

Öncelikle bu afette hayatını kaybeden tüm vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar ve afetin mağduriyetini yaşayan herkese sabırlar diliyorum.

 

Acı haberden haberdar olur olmaz tüm memleketimizde olduğu gibi sizler de bizlerin çağrısını beklemeden, tüm imkânlarınızla Kaymakamlığımızın,

Belediyemizin, Kızılay'ın ve AFAD'ın öncülüğünde  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte tüm kurum ve kuruluşlarımızın başlattığı yardım kampanyalarına destek vererek Kağıthanelinin kalbinin sadece Kağıthane'ye değil tüm memlekete yetecek kadar geniş olduğunu gösterdiniz.

 

Bizler de sizlerden aldığımız emaneti büyük bir sorumlulukla tüm illerdeki depremzedelerimize ulaştırarak acılarını bir nebze de olsa azaltmaya çalıştık, çalışıyoruz.

 

Zaman zaman öğretmenlerimiz guruplar halinde giderek bizzat selâmlarınızı ileterek emânetlerinizi teslim etmekteler.

 

Günler geçtikçe depremzedelerimizin ihtiyaç durumu farklı şekillenmekte , buna göre de bizler yine sizleri bu durumdan haberdar ederek yardimseverliğinize başvurmaktayız.

 

Kağıthane'nin ve Kagithanelinin kalbinin ne kadar büyük olduğunu tekrar gösterdiğiniz için sizlere tüm içtenlikle teşekkür ediyorum.

 

Yardımların toplanması ve araçlara yüklenmesinde bizlere bizzat yardımcı olan çok kıymetli öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize de ayriyeten  teşekkür ediyorum.

 

Bundan sonra da yapacağınız yardımlar için şimdiden teşekkür eder, hepinize hayırlı akşamlar dilerim.

 

Zekeriya Postacı 

Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü