Okulumuz, Güvenli Okul Projemiz Kapsamında Turnike Sistemine Çok Kısa Süre İçerisinde Geçiş Yapacaktır.

Okulumuz, Güvenli Okul Projesi kapsamında turnike sistemine geçiş yapacaktır. Artık velilerimiz öğrencilerinin okula giriş ve çıkış saatlerinde anında telefonlarına gelen mesajla haberdar olacaktır. Ayrıca okulumuza yabancı kişilerin girmesi de söz konusu olmayacaktır. Öğrencilerimizin daha güvende ve huzurlu olması eğitim öğretim kalitesi de artıracağı gibi siz değerli velilerimize de büyük bir güven kaynağı olacaktır. Güvenli Okul Projemize siz değerli velilerimizin de desteklerini bekliyoruz.
Gültepe MTAL
Güvenli Okul,  huzurlu eğitim.

24.11.2019 4989