Gültepe Şehit Cihan Erat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Okulumuz misyonu çerçevesinde proje okulu kapsamında paydaşları ile birlikte okulumuzu mesleki eğitimde örnek ve gelişime açık , öğrencilerimizin talep ettiği mezunlarına istihdam için sektörün beklediği teknik eleman yetiştirecek okul olmak.

Misyon: Okulumuz, devletimizin ve milletimizin tüm temel değerlerini benimsemiş ve sürdürülebilirliğini amaçlayan , kaliteli mesleki eğitim almış , mesleki etik sahibi, fen ve sanat kaidelerini en iyi şekilde yapan mesleğini seven teknik elemanlar yetiştirmek üzere hizmet vermektedir.

Başarılar:

Saatler: 08:30 / 12:15 - 12:15/16:40 Örgün eğitim 18:00 / 22:10 Mesleki Açık Öğretim Lisesi 08:30 / 12:30 Mesleki Eğitim Merkezi Programı
Isınma: Kaloriferli
Servis Bilgisi: 2022-2023 Yılından itibaren Servis uygulaması başlayacaktır.
Sportif Etkinlikler: SPOR SALONUMUZDA , OKUL İÇİ SPOR TURNUVALARI DÜZENLENMEKTEDİR.FRC ROBOT YARIŞMALARINA YURT İÇİ VE DIŞI KATILIM SAĞLANMAKTADIR.
Bilimsel Etkinlikler: OKULUMUZ MEB AR-GE MERKEZİ KAPSAMINDA ÇEŞİTLİ ÇALIŞMALAR YAPILMAKTADIR.5 ADET FİKRİ MÜLKİYET BAŞVURUMUZ ONAYLANMIŞTIR.
Proje Çalışmaları: SEUP, MEK, MASKEMATİK, REMOTE CONTROL ROBOT LAB
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: FRC ROBOT YARIŞMASI (ABD)

Belgegeçer - (212) 283 2099

WEB - https://gultepemtal.meb.k12.tr

Adres - TELSİZLER MAH. HAKİM SK. GÜLTEPE MESLEK VE TEKNIK ANADAOLU LISESI BLOK NO: 4/2 KAĞITHANE / İSTANBUL

Yerleşim Yeri -

Ulaşım İETT ile ulaşım: 62 - Kağıthane Kabataş 62G - Güzeltepe Kağıthane Beşiktaş 65G - Gültepe Şişli otobüsleri ile gelip Talatpaşa Caddesi Öğretmenler Durağında inabilirsiniz. Yada Taksim 4. Levet Metro hattını kullanarak Levent Metro istasyondan inip okula yürüyebilirsiniz.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık il merkezine yaklaşık 20km, ilçe merkezine yaklaşık 5km uzaklıktadır